Mi lenne, ha egy gombnyomásra lecsendesíthetnéd az elméd?

Az Access Bars segíthet :)

Mi az Access Bars®?

A Barst ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor a számítógéped a folyamatos használat során megtelik szeméttel és lelassul. Majd egyszer csak megnyomod a DELETE gombot, kitörlöd a felesleges fájlokat, és az egész rendszer fellélegzik és felgyorsul.

 

Az Access Bars egy olyan kezelés, ahol megtanulunk befogadni; ez megváltoztatja annak az alapjait, ahogyan az élet megjelenik számodra.

Oké, de mégis hogyan működik?

Az Access Bars egy gyengéd, érintéssel járó kezelés, amelyben a fejen lévő sávokat (pontokat, bárokat) érintjük meg. Ezekben a pontokban tároljuk azokat a korlátozó hitrendszereket, nézőpontokat, gondolatokat, érzelmeket, elképzeléseket, igazságnak vélt hazugságokat, amelyeket életünk során elraktároztunk, befixáltunk.

Amikor a Bars kezelő megérinti a sávokat, az agyhullámokat Théta állapotba lazítja el és eloszlatja a hozzájuk kapcsolódó életterület korlátozó hiedelmeinek elektromágneses töltéseit.

Mire jó az Access Bars?

Előfordult már veled is, hogy a kelleténél 'picit' stesszesebb voltál, amikor nagy nehezen elaludtál, pár óra múlva már fel is ébredtél és egyből bekapcsolt a fejedben a rádió, elkezdett pörögni az elméd és persze a pihenésnek is lőttek?

Ez már velem is megtörtént, sőt így éltem az életem, de a Bars kezeléseknek köszönhetően ezek a túlzott agyalások, stresszelések lecsökkentek. Voltak szituációk, amikben régebben napokig, vagy akár hetekig tudtam vekengeni, de ezek is leredukálódtak néhány órára.

Stresszes vagy? Egy Bars kezelés segíthet.
Stresszes vagy? Egy Bars kezelés segíthet.

Access Bars kezelés hatása

Ismét csak a saját tapasztalásomat tudom elmesélni, a második Bars kezelésem hatására a felszabadultság, az elcsendesedett elmém mellett arra lettem figyelmes, hogy emlékszem az álmaimra. Ami azért volt nagyon meglepő, mert ez nagyon ritkán fordult elő velem az ezt megelőző időkben.

Segített éberebbé, tudatosabbá, felszabadultabbá, relaxáltabbá válni, könnyebben itt tudok lenni a jelenben.

... és, hogy Rád milyen hatással lesz a Bars kezelés? Gyere és próbáld ki!

Ki a kezelő?

Péter - Bars Kezelő
Péter - Bars Kezelő


Blaskó Péter vagyok.

2021. júliusában kaptam az első Bars kezelésemet. Már az első alkalommal szerelmese lettem a Barsnak, és már a hónap végén Bars kezelő lettem.

Az egyik ismerősömnek csak így meséltem róla:

Olyan mintha Bars előtt fekete-fehérben láttam volna a világot, egy borús, esős napon, utána kisütött a nap és színesbe váltott minden.

Ha úgy érzed, hogy Neked is hozzájárulás lehet egy Bars kezelés, és Te is részese szeretnél lenni ennek a csodának, akkor kérj egy időpontot.

A Bars kezelés ára:

15.000 Ft

Mennyi ideig tart egy Bars kezelés?

 Általában egy kezelés 60 - 90 percig tart. Gyerekeknél rövidebb is lehet.


Időpontot kérek

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.
Ha telefonszámot is megadsz, akkor visszahívlak.