Rólam

Zsebeházi Mónika - Meridián Masszőr Pilisvörösvár
Zsebeházi Mónika - Meridián Masszőr Pilisvörösvár

Szia,
Blaskó-Zsebeházi Mónika vagyok, köszöntelek a meridiánok világában!

Hogy miért pont a meridián méréssel és masszázzsal foglalkozom?

Pár fontos lépésre emlékszem, mikor kapcsolatba kerültem a kínai gyógyászattal, az 5 elemmel és a meridiánokkal.

Már sok évvel ezelőtt is nagyon izgalmasnak találtam, amikor arról hallottam, hogy fejfájás esetén lehet egy-két pontot nyomkodni, masszírozni és elmúlik a fájdalom. Emlékeim szerint ez volt az első kapcsolatom az akupresszúrával.

Érdekesnek, izgalmasnak gondoltam, hogy gyógyszerek nélkül, egy ilyen nagyon egyszerű módszer is hatásos lehet. És olykor-olykor, ha szükségem volt rá, akkor természetesen én is élveztem áldásos hatását.

Aztán sok év eltelt...

Amikor is egy rajzfilm által hallottam a kínai öt elemről. Lányom kedvence volt a Vízcsepp mester. A főszereplők az ELEMEK voltak (Víz, Fa, Tűz, Föld, Fém). Ez egy sorozat volt, melynek végén az elemek egyesültek és így győzték le a "gonoszt".

Nagyjából 5 éve pedig előadások, ismeretanyag formájában is szembe kerültem a kínai 5 elem tanával, a jin jang elmélettel, a meridiánokkal (energiapályákkal), azok tulajdonságaival, hatásaival...
Akkoriban nagyon vicces volt, hogy a lányom simán tudta az elemek sorrendjét, nekem pedig tanulnom kellett. Ő már a meséből megtanulta. :)

Ami a legjobban megfogott, az a kínai gyógyászat holisztikus szemlélete, vagyis, hogy EGYSÉGes EGÉSZként tekint a szervezetünkre.
Minden mindennel összefügg, ha valami elromlik, egy idő után húzza magával a többieket is, ugyanakkor, ha valamit pozitívan változtatok meg, akkor a pozitív hatás is továbbgyűrűzik.

Számomra lenyűgöző, hogy a szervezetünk vissza tudja állítani a saját maga egészségét, egységét, harmóniáját.

Természetesen csak akkor, ha figyelünk a jelekre; és változtatunk, ha arra van szükség...

A változtatások néha tényleg csak egész apró dolgok, és mégis nagyszerű hatással lesznek a testünkre, szervezetünkre, egészségünkre.

Ebben is szívesen segítek, ha valakinek igénye van rá!

Célom, hogy segítsek visszaállítani az egyensúlyt a szervezetedbe, hogy egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá válhass!


Keress bizalommal!

Szeretettel várlak Pilisvörösváron, Fő út 33., Peller Ház földszint

+36 70 904-0880

Az 5 elem - Víz, Fa, Tűz, Föld és a Fém
Az 5 elem - Víz, Fa, Tűz, Föld és a Fém

A kínai öt elem - Víz, Fa, Tűz, Föld és Fém

Keress bátran :)