Hőlégballonok és az emberi test

2019.09.30

Tegnap egy fantasztikus élményben volt részem. Megnézhettem egy hőlégballonos találkozót, illetve egészen pontosan az első felszállásukat a hőlégballonoknak.
Szenzációs élmény volt, mostanában nem igazán láttam ilyet, ennyire közelről pedig pláne nem.

És hogy miért hozom én ezt a hírt a honlapomra? Mert nekem mindenről az egészség és a szervezet harmóniája jut eszembe. :D ;)
Szóval néztem őket, ahogy kihajtogatták a ballonokat, elkezdték először a ventilátorral fújni, aztán a meleg levegővel, felállították, húzták-vonták, tartották... és mindenki tudta, hogy mi a dolga. Mindenkinek volt egy feladata, amit maximális pontossággal kellett elvégeznie, hogy a ballon aztán fel tudjon repülni.
Fantasztikus volt látni a harmóniát, hogy mennyire együttműködnek. 

Nekem ezután jött a felismerés, hogy a szervezetben pontosan ugyanígy zajlik minden. Ott is minden apró kicsi sejtnek megvan a feladata, amit ha pontosan tud elvégezni, akkor harmonikus és egészséges lesz a szervezetünk.

Ha nem, akkor sajnos előfordulhatnak egyensúlyvesztések, kibillenések, elakadások, és egy idő után ugye betegségek is.

Kérdés persze az, mit tudunk tenni, hogy ezek a kis sejtek precízen tudjanak dolgozni?

  1. Igyunk elegendő vizet 
  2. Lássuk el őket megfelelő tápanyaggal
  3. Mozogjunk
  4. Figyeljünk a gondolatainkra!!!!

Ha figyelünk a szervezetünk jelzéseire, akkor fenn tudjuk tartani az egyensúlyt, és a kis gépezetünk harmonikus és egészséges állapotban lesz. És úgy fogjuk érezni, hogy lebegünk a föld felett, mint a hőlégballon. :)

Ha segítségre lenne szükséged ehhez, akkor keress bátran és kérj  időpontot most! 70/904-0880